Alta fra Komsatoppen 22. april 2021

Et vær for den grå eminense med noen lyspunkter

I nord ut fjorden har vi et fint fargespekter i lilla med solens sterke hvite lys som bakgrunn på fjellene. Himmelen og skyene over Russeluftfjellene er også i en lilla fargetone. Det er pålands vind mot frisk bris, en liten motorbåt kruser fra Bukta mot Rafsbotten. Og en annen liten båt er gått utfra Båthavna ved Amtmannsnes og blir liggende litt utpå, skal antakeligvis fiske litt. Over Reipas, Øvre Alta og Kåfjord blir himmelen mere gul og hvit. Det er ikke båtvær, litt hustritt, kanskje best inne med en varm kopp av ett eller annet.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s