Fra toppen av Komsa 2. mai 2021

Et kunstverk av farger og nyanser

Du verden du verden for et fargespill av et kunstverk. Rundt Brattholmen og skjærene og ut fjorden er vannet fargelagt i skinnende blanke felter omgitt av dyp blått, ytterst mot fjellene er fjorden helt skinnende blank. Himmelen over fjorden nordover er et kunstverk for seg i lyselilla med hvitgule skystriper, lengre opp er skyene mørkelilla som går over i en vakker blå himmel, oi oi. Lilla er det også over Russeluft landet, med striper og mange nyanser. Ved Bukta mot Rafsbotten er fjorden blå og blank og stille, ser ut som blanke bekker i det blå vannet. Fra Rafsbotten og vestover går himmelen over i lysturkis med grønne og hvite skystriper. Over Reipas og Øvre Alta er himmelen mere turkisblått og hvitt nederst mot fjellene. Alta byen ligger badet i et grønt skjær i dag. Dagen er lillablå blank og turkis, det er en fargerikt kunst som preger byen denne søndagen. Klokken er 1245.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s