Alta fra Komsatoppen 13. april 2021

En rolig litt søvnig dag i Alta

Det kan se ut som en turkis, marine blå, mørkegrå og blank blikkstille dag i Alta by. Himmelen over fjellene er stort sett lys turkis, men mere turkis i nordvest og nord ut fjorden. Ser ikke ut til at solen skinner, så det er vell skydekke lengre opp. Blankt blikk stille innved Russeluft landet og i Kåfjord og deler av «Bossekop fjorden» Brattholmen er naturfarget uten snø, mens holmene rundt er delvis snødekte. Ser ut til å være vindstill, kanskje med en liten trekk. En rolig og litt søvnig dag i Alta nå klokken 1300. Ha en fin dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s