Stående på perrongen når toget går. Jeg kommenterer 1.Mosebok 9: 20-21.

Fødte syndere, eller blir vi det etter hvert?

Synden kom inn i verden da Adam og Eva var ulydige mot Gud. Vi er alle født syndere, synden er der og djevelen utnytter det til å bedra oss og indoktrinere vår tankegang. For å holde djevelen ute må vi konsentrere oss om Gud’s Ord, ikke nå og da, men hver dag, hele dagen. Det kan du ikke mene, jo det gjør jeg, uten Jesus i dine tanker vil du være underlagt dødens tanker som leder deg inn på fortapelsens motor vei. Livet med Jesus er en vandring på den smale veien, du må følge med der Jesus beveger deg i ditt liv, uten Jesus kan du ikke motstå djevelens fristelser som omgir deg hele tiden. Følg med ellers blir du stående på perrongen når toget går.

Kjødet

Noah ønsket seg et godt liv, som også vi gjør, så hva gjør man når livet blir litt litt monotont og kjedelig, jo Noa fant løsningen, han plantet sin egen vingård og brygget Noah’s vin og en kveld da himmelen var rød og vakker ved solnedgang var det tid for å smake på vinen som smakte aldeles utmerket og han smakte og smakte. På samme måte som mennesker også i dag blir fristet til å drikke for mye ble også Noah full etter å ha kommet seg inn i teltet sitt, han kledde av seg, men sovnet før han fikk på seg nattklær og ble liggende naken i teltet.  Dette førte til at hans barnebarn kom under Gud’s forbannelse. Livet med Gud tilfredsstiller ikke kjødet hele tiden, ditt kjød er din fiende, det er imot deg, Imidlertid så er Gud for deg og med Jesus vil du overkomme kjødets fristelser og vil ha et godt liv her og nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s