Alta fra Komsatoppen 25. april 2021

Turkis-grønnhvites dag, for et seneskifte

Diamanter og andre edelstener i det grønnes rike, helt utenom begripelig vakkert. Ut fjorden er himmelen lys turkis og til og med fjorden er farget turkis. Skyene er mørkelilla, og fjellene er lysende hvite som selve sollyset. Hele østAlta er badet i grønt. Over vestAlta har fjorden et grønt skjær over seg. På himmelen over Reipas – Kåfjord har vi noen underlige, uvanlige skyer, helt hvite med et mørkt markant grønt felt under, i farge er skyene helt like. Over Russeluftfjellene – Rafsbotten – Transfarelv er himmelen lys turkis. Hele Alta bader i grønt og fjorden er stille dypblå, det er overalt tid, både på land og vann, å være inne i dag er en forbrytelse mot naturens storhet og mangfold. Klokken er 1430.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s