Kan Gud bruke syndere. Jeg kommenterer 1.Mosebok 9:26

Skriften: 26 Så sa han: «Lovet være Herren, Sems Gud, og må Kanaan være hans slave!

Noah profeterer her over at Kananitten i framtiden vil måtte slave for Sems etterkommere blant annet Israel.

Kan Gud bruke syndere, vel han har ingen andre

Noah var en synder som deg og meg, men Gud fikk ham til å profetere for sin familie, for den fremtidige menneskeheten. Kan Gud bruke syndere? Vel, han har ingen andre, Noah, selv om han var syndig så var han lydig mot Guds ord; han brukte omtrent 50 år på å bygge en trekasse langt fra vann inne i landet, han trodde at Gud hadde en plan. Noah vandret med Gud i tålmodighet og tro. Som Gud sa til Kain at synden er der som en løve på sprang foran døren, men du må mestre den. Kain klarte det ikke, han drepte sin bror.

Det er deg mot deg

Er vi bedre enn Kain, lite sannsynlig, vi trenger hjelp. For å mestre synden ga Gud oss Jesus, som mestret synden og reddet oss fra den. Synden er ikke problemer i denne verden, ikke forbrytere, løgnere, bedragere, utro ektefeller eller andre urettferdigheter, nei synden er i deg, Jesus kan frelse deg fra deg selv. Situasjonen er ganske enkel, det er deg mot deg og du vet det ikke. Jesus kan åpne dine øyne og gi deg fred. «Jesus hjelp meg»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s