Alta fra Komsatoppen 16. april 2021

Det hvite lysets dag, omkring og over Byen

Fjellene ut fjorden lyser hvitt, det er ikke snøen, men lyset fra solen som filtreres slik at det blir helt hvitt, vakkert. Fjellene ved Kåfjord lyser også blankt hvite og himmelen over er svak turkis som går over i lilla lengre oppe. Russeluft fjellene er også helt hvite, med turkis himmel og et lett skylag over, slik fortsetter det også over Rafsbotten, Transforelv og Reipas. Fjorden i Bukta er nesten helt stille, en båt er gått ut fra havnen og er kommet til rett utenfor Amtmannsneset og bølgene etter båten kan sees helt inntil havna, det er båttid og solen er på vei fram. Klokken er 1300.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s