Alta fra Komsatoppen 3. mai 2021

Når man tror det ikke kan bli bedre, så oppstår dette i dag.

Rundt Brattholmen og holmene, inn mot Amtmannsnesset er fjorden helt blikk stille og mørkeblått ut fjorden med en hvit kremkant. Men det spesielle er ikke det, selv om det er vakkert og lover om at sommeren er på gang. Like over Russeluftlandet på høyde med Brattholmen ligger et stort lysegult skysystem med en sterk lilla underkant, skysystemet strekker seg innover mot Rafsbotten og går over i lillagrått. Men det spesielle i dag er at Skysystemet avspeiler seg i den havblikk stille fjorden rett nord for Amtmannsnesset og det fortsetter sørover forbi nesset, et utrolig senario. En hvit ulldott av en sky ligger rett ovenfor midten av sannfallet og speiler seg i fjorden og farger vannet innerst i Bukta lyse ullgrått. Det er stille i Alta og solen farger Komsa lysegul. Klokken er 1330.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s