Dette er Jesu Ord: «Dersom dere ikke eter Menneskesønnens kjød og drikker hans blod, har dere ikke liv i dere!»

Under påskemåltidet før han skulle lide sa Jesus at vinen i begeret som Han sendt rundt til alle sine disipler var hans blod, den nye pakts blod. Hvilken pakt taler Jesus om her?, det er den pakt Herren Gud opprettet med sitt folk i ørkenen da Moses tok blodet og stenket det på folket og sa, se, dette er paktens blod den pakten som Herren oppretter med dere på alle disse ord.

Jesu blod var fornyelse av Herrens pakt med dyre blod til pakten med Jesu dyrebare blod som ble spredt utover hele verden til mange, ikke til alle, men til mange med det formål å tilgi synder, syndenes forlatelse. Jesu blod gir åndelig liv, det eneste liv som gjør levende, uten Jesu blod, ingen tilgivelse for dine synder, du er død, du har ikke liv i deg.

Jesu sa dette direkte til jødene som ikke trodde på Ham da Han sa at Han var brødet som kom ned fra himmelen i Johannes 6:53 «Jesus sa da til dem: Sannelig, sannelig sier jeg dere: Dersom dere ikke eter Menneskesønnens kjød og drikker hans blod, har dere ikke liv i dere!»

Jesus sa videre at «Den som eter mitt kjød og drikker mitt blod, har evig liv. Og jeg skal reise ham opp på den siste dag.» Det livet som gjør deg levende, kaller Jesus for evig liv med Jesus i oss og vi i Jesus til vi blir reist opp på den siste dag og lever videre med Jesus i himmelen.

Ikke til alle, men til mange, hvis du vil tilhøre de mange, kan du her ta imot Jesu frelse. Si til Jesus: «Jesus Jeg er en synder, bli herre i mitt liv, jeg vil leve med deg» Så enkelt er det og kan gjøres uten noen andre til stede.   

Leave a comment