Alta fra Komsatoppen 23. april 2021

Sola

Nå farger sola Brattholmen på vestsiden, og i nedre kant av russeluftfjellene og Rafsbotten ned mot vannkanten skinner også sola. Også reipas ligger badet i sol, nå har våren tatt over.  Ut fjorden er skyene skarp lilla, strålende. Nordvestre del av Amtmannsnesset er også gullfarget av sollyset. Solen farger naturen flere steder og Himmelen over Kåfjord er gyllen gul, nærmest vanilje gull farget. Bossekop fjorden er noe for seg selv, rene lyssymfonien i sølv og gull. Oi så vakkert, båttid. Klokken er 1615.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s