Alta fra Komsatoppen 10 april 2021

I Bukta er fjorden dyp sort

Du verden for et seneskifte, nå er Alta farget med helt andre fargestifter enn i går. Over Brattholmen er himmelen lys lilla som går over i turkis og blått og Brattholmen selv er lysebrun nesten rosa. Og i fjorden utenfor «Russeluft fjellene» er vannet blankt blått med striper av is hvitt, men helt inn ved land er vannet speilblankt som blikk stille, og himmelen over er lyslilla som går over i lyseblått, og utenfor Rafsbotten og Transforelv er himmelen også lys lilla, men blandet med lysgule felter. Fjorden utenfor er farget blankt blåhvitt med felter som ser ut som et tynt islag. I Bukta er fjorden dyp sort med et mørkt lilla drag i midten. Over Reipas er Himmelen faktisk lillagul med et innslag av hvitt. Over Øvre Alta er himmelen gulhvit som går over i lilla, og over «Kåfjord fjellene» er Himmelen lys lilla. Det ser ut til å blåse en liten bris, men ingen bølger å snakke om. Klokken er 1100 ha en fin dag, dere bor på et fargerikt sted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s