Alta fra Komsatoppen 11. april 2021

 

Folk er glade de har hus å bo i

Uff her var det ikke mye å se det snør nesten vannrett fra Nordvest i Alta, inne vær. Dette var klokken 1300 og da så man ikke Brattholmen eller Russeluft landet, bare gråhvit suppe. Men nå klokken 1340 har det lettet litt. Nå har Brattholmen funnet sin plass, men Russeluft og Rafsbotten ligger innhyllet i en hvit suppe. Over Transforelv fjellene ligger det rødhvite skyer helt nedpå. Det er fortsatt grått. Ut fjorden ser man litt lengre, det man ser er innrammet av et lilla skybelte, men over er skyene lys turkis. over Reipas fjellene og videre vestover er himmelen dekket av et tynt hvitt skylag. Fjorden ut fra Bossekop er farget lys lilla. Men nå 1345 har det tyknet til igjen og man ser ikke sandfallet og Buktabakken skimtes så vidt. Igjen snør det nesten vannrett fra Nordvest, himmelen er bare en gråhvit grøt med tusenvis av hvite piler, det snør i Alta og folket er glade de har hus å bo i.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s