Abort er drap, få barn og ta vare på dem ikke drep dem. 1.Mosebok 9: 1-5.

Utdanning og beskyttelse

Gud velsignet Noah og hans familie og ba dem være fruktbare og formere seg, barn er en velsignelse i alle land på jorden, vi må ta vare på dem og gi dem opplæring og beskyttelse. Utdannelse vil gjøre dem uavhengige og i stand til å forsørge en familie, du er ansvarlig for å gi dine barn en mulighet til å ha egen familie, du har ikke lov til å drepe dem. Om du tar abort så har du i Guds øyne drept et annet menneske.

Alt slags kjøtt

I vers 3 tillater Gud mennesket å spise alle former for dyr, dette endret seg nå fra grønnsaker til kjøtt. Mennesket kan spise all slags kjøtt, men uten blodet i det. I vers 5 virker det som om Gud kommuniserer med blodet i alt levende, om mennesker tar et annet liv må vedkommende stå til ansvar overfor Gud. Verden finner kanskje ikke morderen og dømmer ham eller henne, men Gud har allerede gjort det. (Offerets blod har fortalt Gud hvem morderen var, og Gud har dømt ham eller henne skyldig.)

En gave fra Gud

Hvis du er gravid, er du ansvarlig for en unik person med sitt eget DNA det finnes ikke maken. Hvis du dreper det, er du en morder, det ufødte barnet er ikke din eiendom, det er ditt ansvar og å se etter barnet og det vil være Guds velsignelse for deg, ikke problemer eller vanskeligheter selv om du føler det slik. Elsk det ufødte barn og han eller hun vil elske deg, Gud har gitt deg et levende mirakel vær takknemlig, barnet er en gave fra Gud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s