Det store folkemordet del 2

Åh, jeg er gravid.

«Hei, hvorfor gråter du, har det hendt noe?» Ja jeg ble voldtatt på skoleveien hjem av flere for en tid siden og nå er jeg gravid, hva skal jeg gjøre.» Du kan gå til politiet og anmelde dem.» Men jeg vet ikke hvem de er.» «Da har du to muligheter, enten kan du bære fram «det» eller du kan avslutte graviditeten ved abort, som i dag er enkelt og uten komplikasjoner.» «Jeg kan jo ikke bære det fram, det vil jo vokse opp uten en far og alle vil bebreide meg, jeg må ta abort, det er ingen annen utvei.»  

Stopp nå litt dere to og hør på meg, jeg har en helt annen virkelighets beskrivelse av din situasjon. Kan hende er du helt uskyldig i det som hendte, du ble utsatt for en forferdelig forbrytelse og de skyldig bør straffes, så å anmelde det til politiet er en riktig ting å gjøre. Men du er ikke gravid med «det», du er gravid med en gutt eller en pike, et unikt selvstendig individ et fullverdig barn som det ikke finnes maken til og som Gud har store planer for.

Løsningen ei ikke å avslutte graviditeten ved abort. Abort er ikke å avslutte en graviditet, men et overlagt drap på en helt uskyldig part som ikke har gjort deg noe. Du ble utsatt for en grusom handling, men løsningen er ikke å henrette et uskyldig barn på en bestialsk måte. Det mange i dag kaller for en kirurgisk metode er ikke noe annet enn å skjære barnet i småbiter med sylskarke kniver. Kirurgen eller den som utfører det er en morder, du er en morder og de som har overbevist deg er med skyldig til overlagt drap på et uskyldig individ.

Det er også en annen måte å utføre abort på, ved medisiner. Det ikke noe annet enn kjemisk krigføring mot et forsvarsløst barn i mors liv. Det frifinner ingen, den som foreskriver de dødelige medisinene er en morder, du er fortsatt en morder og de som overbeviste deg er medskyldige til å ha drept et barn med kjemikalier, det er krig mot et forsvarsløst barn som ikke har gjort deg fortred. Denne onde og morderiske verden frifinner dere alle, men det gjør ikke Gud.

Leave a comment