Alta fra Komsatoppen 19. april 2021

Håper det blir slike bestandig

Jeg droppet innom komsatoppen i kveldinga uten noen forventninger, men du verden så feil kan man ta. Sola farger himmelen i nord sterkt vaniljegul med et bringebær rødt felt nederst mot fjellene, jeg tenker om himmelen hadde sett slik ut bestandig. Solen skinner hvit på toppene. Innerst i Bukta er vannet helt stille, en liten motorbåt kruser fra Rafsbotten mot Bukta og etterlater et spor i det stille vannet. Himmelen over fjellene ved «Ausekarsness» er lysegul før den går over i skarpt gul lengre nord. Bossekop fjorden er blank i kveldsmørket som senker seg, klokken er 2000.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s