Hvordan forlate den travle motorveien..

Jesus sa;

“Gå inn gjennom den trange port! For vid er den port og bred er den vei som fører til fortapelsen, og det er mange som går inn gjennom den.”.

Til enden av repet

Hei venn, det er en vei ut fra den øde villmarken, det er et lys i mørket, det er håp i håpløshet, det er styrke i svakhet. Hvis du ikke kan ta mer, hvis du ikke kan streve lenger. Hva kan du gjøre, ja bare si, som det er, “Jeg har kommet til enden av repet, det er ingenting mer jeg kan gjøre, jeg trenger hjelp, jeg trenger en sterk hånd Gud, jeg trenger gode ideer, Gud vær så snill hjelp meg ut av denne myra, jeg synker, hjelp meg.”

Når alt ser bra ut

Men hvis du har det bra, med jobb, familie og venner, er du likevel i det samme travle rotet på motorveien, den brede veien som fører til katastrofe. Forskjellen mellom deg og den som roper om hjelp, er at du ikke vet at du må ta av fra motorveien som du kruser på i høy fart. Du er uvitende om farene som ligger foran deg. Selv om du ikke er klar over dem, er de fremdeles der og venter på å ødelegge deg.

Jeg er veien

For lenge siden kjørte jeg til en kirke for å høre på forkynnelse og følte meg så hjelpeløs at jeg skrek i bilen om hjelp, jeg ropte i omtrent 20 minutter til enden av kjøreturen. Hva jeg skrek om husker jeg ikke, men Gud hørte og viste meg en vei ut? Jesus kom til jorden og sa “Jeg er veien”

Nyhetene forlot media for lenge siden

Verden av i dag er forferdelig, vi blir informert fra media om det de vil at vi skal vite, det er ikke sannheten, det er i henhold til deres plan, deres plan er å ta fra deg lovlydighet, ordenen og disiplinen, de har en agenda. De ser ikke etter fakta, de ser etter det som tjener deres mål. De styrer alle medier, hver eneste kanal som gir folk informasjon. Det er ikke lenger nyheter; nyhetene forlot media for lenge siden.

Hvem er de?

Så kommer spørsmålet, hvem er de? Og hvordan kan de være så forenede, hvordan er det mulig at du finner de samme forferdelige handlingene over hele verden. Når de river ned statuer, river de dem ned overalt. De ser ikke etter rettferdighet, de ser etter drap, ødeleggelse, tyveri og vold. De bygger ikke opp, de river ned, de hjelper ikke, men får det til å se og høres ut som de gjør det.

Verden blir verre, ikke bedre

Vi trenger et håp, noe godt å vente på, fra denne verden imidlertid finnes ingen god framtid å vente på, bare den ene krisen etter den andre, Tsunami, jordskjelv, klima, pest som HIV og nå Corona. Corona kan vi nok avhjelpe med vaksiner, men klimaendringene kan vi ikke gjøre noe med, forandringene vil gå sin gang på tross av hva vi gjør. Finnes det ingen løsning? Nei, det er ingen løsning som mennesket kan få til i denne verden.  Ingenting kan forhindre katastrofene, de kommer til å komme, jordskjelvene blir kraftigere og hyppigere, orkan og stormer bare øker. Mørket blir bare tettere og tettere.

Bare gled deg

Imidlertid, hvis du er i Jesus og Jesus i deg, er det mulig å være lykkelig i denne verden hvor løgnen blir sannhet og rett blir galt og urettferdighet dominerer i alle rettssaler. Verden kommer ikke til å bli et bedre sted, men verre for hver dag helt til helvete bryter løs på denne planeten. Imidlertid kan du være ved godt mot i Jesus, hjemmet ditt er ikke her. Jesus gikk foran og bygget et rom for deg i himmelen. Når denne verden blir mer forferdelig dag for dag, kommer forløsningen, redningen nærmere. Bare gled deg du som er i Jesus for Han har overvunnet denne verden, og en dag vil han komme og ta deg hjem.

Deltakerne blir fetere og rikere

Tilbake til spørsmålet hvem er de som orkestrerer all denne ødeleggelsen, opptøyene og protestene. De er lederne, ordførerne, presidentene, styrene og komiteene rundt om i verden. Møtene blir oftere, bordene blir dyrere og mer glamorøse og agendaen mer global og fantastisk, men ikke oppnåelig, og deltakerne blir fetere og rikere, talene blir lengre og ordene større og større.

Åndelig motstand

Men hvordan kan de opptre så forent over hele planeten samtidig. Sannheten er at de blir ledet av prinsen i denne verden, som har blindet dem, det er en åndelig kraft som fører alle lederne til nedbrytning og katastrofe for; byer, banker, infrastruktur, transport og til lovløshet. Fengslene fylles med uskyldige mennesker. Alt dette fordi denne åndelige lederen har en lære om ødeleggelse som han påvirker sinnet til alle lederne i denne verden med, bortsett fra de som har en åndelig motstand og åpne øyne og ser denne svindel og bedrag som presenteres godt innpakket i en slags glamorøs frihet, alle kan gjøre alt, alle kan få alt bare la lystene bestemme.

Avkjøringen

Om du leter etter en avkjøring for å forlate denne høyhastighetens motorvei, bare se etter Jesus Kristus, det er en smal vei og du må senke farten for å se den eller lytte for å høre hvor den er. Veien er smal, og avgangen er vanskelig å få øye på. Men er du først kommet deg av og inn på veien slår Guds fred og glede mot deg. Jesus kjenner deg og har ventet på at du skulle komme, og mange virkelige venner ønsker deg også velkommen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s