Navnet Jesus

Det er bare et navn under himmelen ved hvilket man kan bli frelst, navnet er Jesus den salvede.  Hele verden er under synden og går til helvete. Men det finnes en vei ut, ikke mange veier bare en. Du lever i en verden hvor penger og berømmelse står fremst blant både barn, ungdom og voksne. Å trakte etter rikdom er å trakte etter et bedrag, du blir ikke lykkelig av penger, Jesus kaller det rikdommens bedrag. Rikdommen gir deg bare ubehag og problemer som du ikke er i stand til å håndtere. En person som blir berømt og rik befinner seg plutselig i et fengsel uten mulighet til å leve et alminnelig liv og i fare for å bli et offer for kriminelle.

Du trenger å bli satt fri fra denne verdens fristelser og det kan bare skje ved at Jesus setter deg fri, da blir du virkelig fri. Å bli frelst og fri er ikke vanskelig eller koster noe annet enn å tro det ordet sier. Om du tror i ditt hjerte at Gud reiste Jesus opp fra de døde blir du rettferdiggjort og bekjenner du med din munn at Jesus er Herre blir du frelst, med hjertet tror du og med munnen bekjenner du til frelse.

Så enkelt er det, frelsen er i ditt hjerte og i din munn, men det er for enkelt for de fleste, de må bestige et fjell, løpe fort eller bli noe stort, en professor av et eller annet slag. Men Gud har gjort denne verdens visdom til dumskap.

Leave a comment