Tro 1, den lengste avstanden du noen gang har “gått” i livet ditt er fra hjernen din til hjertet ditt..

Ting som ikke sees

Hvorfor må vi be til Gud om alle løftene i hans ord? Han har lovet, så hvorfor kan han ikke bare gjøre det. Det er igjen dette ordet tro som alt svinger rundt om vi liker det eller ikke, Gud ser ikke på det ytre men på hva som er i ditt hjerte hvor troen sitter. I Hebreerne 11: 1 kan vi grave etter skattene som er gjemt der; “1 Nå er tro forsikring om det man håper på, bevis på ting som ikke sees. 2 For ved dette fikk de eldste vitnesbyrd. 3 Ved tro forstår vi at universet er innrammet av Guds ord, slik at det som sees, ikke er blitt til av det som er synlig.”

Ekte skatter

Først; tro er forsikring om ting man håper på, “ting som man håper på” er alle løftene i Bibelen, men før du kan tegne denne forsikringen om at håpet er sikret for deg inn i framtiden, er det helt nødvendig å etablere grunnlaget, nemlig at alle ordene i Bibelen er fra Gud, hvert eneste ett av dem. Du kan ikke klandre oversettelsene, fordi du kan alltid gå til den interlineære bibelen og se på den hebraiske teksten i Det gamle testamente og den greske i Det nye. Troen forsterker seg etter hvert som du leser og studerer og forstår med hjertet det du har lest. Først da, etter at du har bestemt deg for at ordene i Bibelen er fra Gud kan du begynne å grave etter de sanne skattene som ligger skjult i Ordet.

Vi kan ikke sanse dem

Tilbake til troen, Hebreerne 11: 1; Trygghet er det som skjer i hjertet ditt, ikke i hjernen din, det påvirkes av det du daglig tenker på, men for at håpets forsikring skal bli etablert i hjertet, tar det tid, den lengste avstanden du noen gang “kommer til å gå” i ditt liv, er fra hjernen til hjertet. “Og bevis på ting som ikke kan sees”, det står ikke at det er ting som ikke er, nei de tingene som ikke kan sees er i en perfekt tilstand og i en perfekt verden. Ikke som denne ufullkomne verdenen vi kan se. Problemet vårt er at vi ikke kan sanse dem, ikke se dem, ikke berøre dem, og vi liker det ikke, vi ønsker å bekrefte det med våre sanser, men det er ikke tro og fungerer ikke.

Ved hans fantastiske navn.

Frelsen er også åndelig, Jesus er et kraftig åndelig navn som kan forandre hjertet ditt til Hans hjerte, men det krever en fast tro på Guds ord. Disse ordene som er talt av Gud er ren kraft, de treffer deg som et sverd og kutter ut ditt ufullkomne og syndige hjerte og opererer inn et nytt. Støtt deg på Ordet ikke på din egen forståelse. For med hjertet tror man og det fører til rettferdighet; og med munnen bekjenner man til frelse. Bekjenn at du er en synder, påkall hans fantastiske navn og be ham om å fylle deg med Sin Hellige ånd, så blir du overført til Hans fullkomne rike.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s